Nova vest
Fudbal

Petak, 12.10.2012.

21:57

Janković: Sa velikom nadom u revanš

Mlada reprezentacija Srbije minimalno je poražena u Engleskoj u prvom meču bažara za plasman na EP, a selektor smatra da je rezultat aktivan.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Aleksandar Janković veruje da će Engleskoj biti teže u Kruševcu za četiri dana, nego "Orlovima" u Noriču gde su poraženi golom iz penala.

"Izgubili smo posle velike bitke, ali i dalje je sve otvoreno. Nismo uspeli da iskoristimo svoje prilike. Dobro se nosili sa njima. Englezima će biti teže u Kruševcu nego što je nama bilo ovde", rekao je Janković.

Meč je odlučio neoprezan start Luke Milunovića na Smitu i jedanaesterac koji je Douson pretvorio u gol.

"Nisam pogledao snimak, Milunović se kune da nije zakačio protivničkog igrača. Bez obzira na sve imamo aktivan rezultat i s velikom nadom dočekujemo revanš utakmicu. Nijanse su odlučile i iz sve snage pokušaćemo da u revanšu prevagnemo tas na našu stranu", zaključio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve