Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2012.

22:48

Krstičić: Ovo je ostvarenje sna

Mladi reprezentativac Srbije Nenad Krstičić propustiće mečeve sa Engleskom jer se odlukom selektora Siniše Mihajlovića našao na spisku "A" rerperezentacije.

Izvor:

Autor:

Default images

Krstičić se zahvalio Mihajloviću i Sampdoriji i istakao da mu je ostvaren san.

"Hvala selektoru Mihajloviću što mi daje ovakvu priliku, ali bih želeo da se zahvalim i ljudima u Sampdoriji koji su me podržavali svih prethodnih godina. Ovo je za mene ostvarenje sna. Nadam se da ću opravdati podršku i poverenje i da ću se odužiti", rekao je Krstičić.

Reprezentativac Srbije je istakao da je prezadovoljan u Sampdoriji.

"Ovde mi je odlično, igram u kontinuitetu. Prošle sezone mi je rečeno da se na mene najozbiljnije računa i sad sam u prvom timu. Srećan sam. Voleo bih da ostanem što duže u Đenovi, možda i dobijem kapitensku traku. Navijači su sjajni i oni su moj omiljeni hor."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d