Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2012.

21:40

Rodžers: Igraćemo mnogo bolje

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da će klub uspeti da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone ako tim prestani da pravi greške u odbrani.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Rodžers je nakon meča protiv Udinezea koji je njegov tim izgubio sa 3:2 u četvrtak uveče izjavio da njegovi igrači mnogo gube koncentraciju i postaju nemarni i nepažljivi.

’Redsi’ su započeli novu sezonu jako loše, trenutno su 14. na tabeli Premijer lige sa samo jednom pobedom posle šest utakmica. Ovo je najgori start sezone kluba u poslednjih 100 godina.

Ipak, i pored svih loših stvari, bivši menadžer Svonsija složio se sa izjavom kapitena Stivena Džerarda da klub na kraju sezone može da završi u samom vrhu tabele, i da se kvalifikuje za Ligu šampiona.

„Slažem se sa Stivenom. Bez ikakve sumnje biće jako teško da do tog cilja dođemo, ali ovo je naša borba i samo zalaganjem na terenu možemo da pređemo preko svih ovih problema“, rekao je Rodžers.

Liverpul u nedelju igra, kao domaćin, meč protiv Stouka u sedmom kolu Premijeršipa i ekipa će se potruditi da na meču ne primi gol, pošto je odbrana kluba jedna od najgorih u ligi, sa 12 primljenih golova. Samo su KPR, Norvič i Sautempton primili više golova.

Značaj je i podatak da je ekipa primila po tri gola na oba meča Lige Evrope, protiv Jang Bojsa rezultat je bio 5:3 za Liverpul, a u četvrtak uveče je Udineze pobedio sa 3:2 na „Enfildu“.

Rodžers je priznao da ga je poraz od Udinezea jako razočarao, posebno nakon ubedljive igre protiv Norviča i pobede od 5:2.

„Bili smo dominantni protiv Udinezea i igrači su igrali odlično, i očajan sam zbog toga što smo im dozvolili da se vrate u meč, i na kraju da nas pobede. Igrači su se toliko trudili, i toliko radimo na tome da sve greške ispravimo, i mislim da ćemo biti u samom vrhu onda kad sve greške iskorenimo. Naši igrači imaju veliku dozu kreativnosti, i igra u napadu se poboljšava iz dana u dan, ali škripi nam u odbrani i to je ozbiljna stvar“, dodao je menadžer ’redsa’.

Meč Liverpul – Stouk igra se u nedelju sedmog oktobra od 16 časova na „Enfildu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d