Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2012.

20:52

Partizan - Javor, za pomoć gladnima

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom biti uplaćen kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Zato apelujemo na sve navijače Partizana i ostale ljude dobre volje da u nedelju ispune tribine stadiona Partizana i kupovinom ulaznica obezbede obrok najugroženijima na Kosovu i Metohiji i pruže im podršku u daljoj borbi za život", navodi se u saopštenju Partizana.

Dobrotvorna organizacija "Majka devet Jugovića" iz Gračanice koja je jedan od organizatora akcije saopštila je da su od hrane najpotrebnije osnovne životne namirnice poput brašna, konzerviranog povrća, pasulja, začina, kao i novčana sredstva za gorivo za prevoz hrane, struju, ogrev, inventar i plate za zaposlene u narodnim kuhinjama.

Partizan je i ranije pomagao narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Utakmica osmog kola Superlige izmedju Partizana i Javora igra se u nedelju od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d