Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2012.

17:31

Bekvalac: Idemo da se nadigravamo

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da će njegova ekipa pokušati da postigne gol više od domaće Jagodine, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

"Idemo da se nadigravamo sa timom koji, kao i mi, želi pobedu i koji predvodi Simo Krunić, po mom mišljenju najperspektivniji domaći trener. Postali su stabilan superligaš i to potvrdjuju svojim rezultatima u poslednje dve sezone", rekao je Bekvalac novinarima na novopazarskom Gradskom stadionu.

Novi Pazar je peti na superligaskoj tabeli sa 12 bodova, dok je Jagodina na četvrtom mestu sa bodom više.

Bekvalac je istakao da u timu Jagodine igraju ozbiljni pojedinci koji su uklopljeni u jak kolektiv.

"Odbrana sa Vukašinom Tomićem, Aleksandrom Zzivanovićem i ofanzivnim levim bekom Josipom Projićem deluje neprobojno, a u veznom redu dominiraju Goran Gogić i Ivan Cvetković. Uz Miloša Stojanović u napadu, Jagodina je tvrd orah i za mnogo jače ekipe od naše", ocenio je Bekvalac.

Novopazarski superligaš će biti hendikepiran odsustvom Darija Damjanovića zbog žutih kartona, dok se nekoliko kandidata za prvi tim tek nedavno uključilo u trenažni proces.

"Nadam se da se neće puno osetiti nedostatak Damjanovića u veznom redu, mada je teško nadoknaditi izostanak tako iskusnog i kvalitetnog igrača", zaključio je Bekvalac.

Utakmica izmedđu Jagodine i Novog Pazara igraće se u nedelju u 15.30 na stadionu u Jagodini, a iz novopazarskog superligaša su saopštili da neće organizovano voditi navijače na predstojeće gostovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve