Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.10.2012.

13:58

Janković: Obaveza da ponovimo uspeh

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Hajduka u Kuli, u osmini finala Kupa Srbije, odlučeno je žrebom u FSS-u.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crveno-beli" su branioci trofeja, pa stoga trener Aleksandar Janković ističe da njegov tim ima obavezu da ponovo prošlogodišnji rezultat.

"Kup je, kao što sam rekao i pre utakmice u Nišu, specifično takmičenje koje doživljavamo veoma ozbiljno. Imamo respekt prema rivalu, ali kao branioci trofeja i obavezu da učinimo sve da ponovimo prošlogodišnji uspeh", rekao je Janković.

Rival će biti ekipa koju je Zvezda pre sedam dana savladala u Kuli minimalnim rezultatom, ali za razliku od tog meča, duel u Kupu igraće se pred navijačima.

"Ekipu Hajduka poznajemo vrlo dobro, igrali smo sa njima u prvenstvu, pobedili ih, ali Kup je drugačije takmičenje, zbog toga što jedan meč odlučuje pobednika i nema prilike za popravni. Ovoga puta, igraće se pred navijačima, što je po mom mišljenju, iako gostujemo, naša prednost", zaključio je Janković.

Duel Hajduka i Crvene zvezde, kao i još šest ostalih mečeva osmine finala, na programu je 24. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve