Nova vest
Fudbal

Subota, 29.09.2012.

23:25

Ajaks prekinuo niz Tventea

Fudbaleri Ajaksa savladali su sa 1:0 ekipu Tventea i naneli joj prvi poraz u sezoni, posle šest vezanih trijumfa.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Strelac jedinog gola na meču bio je Danac Eriksen, koji je sjajnim šutom na povratnu loptu Babela, savladao golmana gostiju Mihajlova.

U tvrdoj utakmici bez mnogo izglednih prilika bolje su se snašli igrači domaće ekipe i približi se vodećem Tventeu na samo dva boda. Ceo meč za goste odigrao je Dušan Tadić, koji je u prvom poluvremenu dobio žuti karton, dok je Sulejmani priliku dobio u 78. minutu.

U subotu je Herenven pobedio Bredu sa 2:0, asistent kod prvog gola Finbogasona u 9. minutu bio je reprezentativac Srbije Filip Đuričić. Za goste je ceo meč odigrao Nemanja Gudelj, koji je dobio žuti karton u 46. minutu.

Fejnord je bio ubedljiv protiv NEC-a 5:1, dva gola dao je Pele, a tri Imers.Vitese je u gostima dobio Utreht sa 2:1, a Herakle i Den Hag su odigrali 3:3.

U nedelju igraju AZ - RKC, Vilem - Cvole, Groningen - Roda i Fenlo - PSV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve