Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2012.

19:09

Mažić sudi derbi na "Karađorđu"

Najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću povereno je da deli pravdu u derbi meču sedmog kola Jelen Superlige između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mažić, koji je pre desetak dana debitovao u Ligi šampiona na meču Barselona – Spartak (3:2), prvi put u karijeri sudiće duel "lala" i "crno-belih".

Okršaji Vojvodine i Partizana posle "večitog" derbija izazivaju najviše negativnog naboja, posebno posle finala Kupa u sezoni 2010/2011, kada su Novosađani nezadovoljni suđenjem Slobodana Veselinovića napustili teren.

Vojvodina je bila nezadovoljna i kako je posao obavio Danilo Grujić proletos u Humskoj, pogotovo kada se pojavili na društvenim mrežama pojavilo da je simpatizer navijačke grupe "Grobari".

Mažić kao nesumnjivi autoritet trebalo bi da utiče na bolje ponašanje igrača na "Karađorđu". Njemu će u Novom Sadu asistenti biti isti oni koji su mu pomagali i na "Kamp Nou".

Voša i Partizan igraju u subotu od 14.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve