Nova vest
Fudbal

Petak, 28.09.2012.

16:54

Bomba na pragu Zenita: Hulk njet!

Pred ulazom u trening kamp šampiona Rusije Zenita u četvrtak veče pronađena je lažna eksplozivna naprava i fotografija sa natpisom "Hulk – ne!".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Do incidenta je došlo samo nekoliko dana pošto su najbolji igrači Zenita Igor Denisov i Aleksandar Keržakov protestovali zbog dolaska novih igrača (Hulk i Aksel Vitsel stigli za 80 miliona evra) zahtevajući povećanje plata.

Na mesto incidenta brzo je stigla policija i ekipa za deaktiviranje bombi. U torbi, iz koje su virile žice, pronađena je, prema policijskom izveštaju, lažna improvizovana eksplozivna naprava koja se, između ostalog, sastojala od ručne svetiljke, baterija, posuda s benzinom, žica, lepljive trake.

Hulk je u poslednjih sedam dana postigao dva gola i bio jedan od ključnih igrača u prekinu serije loših rezultata Zenita. U međuvremenu, trener kluba Lučano Spaleti je pomilovao Keržakova i vratio ga u prvi tim, dok je Denisov ostao u mladom timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve