Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

22:59

Hadžijev: Dobro poznajemo Partizan

Trener Nefčija Bukuraja Hadžijev rekao je da se njegov tim dobro spremio za duel sa Partizanom u Ligi Evrope i da planira da se neporažen vrati u Azarbejdžan.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel šampiona Srbije i Azerbejdžana, koji debituje u tom takmičenju, na programu je u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Prvi put predstavljamo Azerbejdžan u Ligi Evrope, što je za nas istorijski uspeh, ali želimo i možemo mnogo više. Zato i ne želim da već u Beogradu ispadnemo, takorećo. Došli smo da igramo fudbal, ne da budemo turisti, pa ćemo učiniti sve da se kući vratimo neporaženi“, istakao je Hadžijev.

Hadžijev je istakao da je dobro upoznat sa sastavom Partizana, a takođe je i odgovorio na izjavu trenera Partizana Vladimira Vermezovića da je Nefči najslabiji tim u grupi H.

Svaka utakmica je nova i drugačija, a to što je trener domaćih rekao da smo slaba ekipa pokazaćemo na terenu. Dobro znamo i dobro smo proučili da Partizan. On ima jednog virtuoza Sašu Ilića, dobro ga poznajemo iz Turske. Tu su i odlični Tomić, Volkov, Ivanov, Saša Marković“, naglasio je trener Nefčija.

Kapiten šampiona Azerbejdžana Mahir Šukorov takođe najavio da se on i njegovi saigrači dati sve od sebe u četvrtak uveče.

Dobro smo analizirali igru Partizana, znamo da su najbolji u Srbiji, znamo njihove slabosti, ali i vrline. Pokušaćemo da našom igrom dođemo do povoljnog rezultata. Želimo da put kroz Evropu produžimo što je duže moguće“, istakao je Šukorov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve