Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

18:56

Murinjova klupa od 215 miliona evra

Ronaldo je golom u 90. minutu doneo pobedu Realu nad Sitijem u Ligi šampiona, najavio izlazak iz krize, te verovatno sačuvao posao Žozeu Murinju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Porazi od Hetafea i Sevilje u Primeri poremetili su atmosferu u španskom šampionu, pa je Portugalac za meč sa prvakom Engleske napravio nekoliko neočekivanih izmena.

Tako su na klupi ostali Mesut Ozil i Serhio Ramos, pa je uključujući ostale "standardne" rezerve, klupa Ral Madrida u utorak veče "vredela" tačno 215 miliona evra.

Najskuplja Murinjova rezerva je Brazilac Rikardo Kaka koji je pre nekoliko godina plaćen 65 miliona evra Milanu. Luka Modrić se još uvek bori za mesto u startnoj postavi, a plaćen je 40 miliona evra pre nekoliko nedelja.

Karim Benzema je iz Lona stigao za 35, Benfika je pustila Fabia Koentraa za 30, pomenuti Ramos je svojevremeno iz Sevilje stigao za 27, dok je Ozil plaćen Verderu "samo" 18 miliona evra. Jedini koji odudara od cele priče je rezervni golman Antonio Adan koji je jedan od retkih izdanaka Realove fudbalske škole.

Real je na kraju slavio sa 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve