Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2012.

21:14

Murinjo: Ja sam jedini krivac

Trener Reala Žoze Murinjo izjavio je da je on jedini krivac za loše rezultate Madriđana na startu sezone, prenose španski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Real je u subotu izgubio od Sevilje rezultatom 1:0 i posle četiri kola ima samo četiri boda na tabeli Primere, osam bodova manje od vodeće Barselone.

Ja sam jedini krivac za katastrofalan početak sezone. Real ima pravo da izgubi utakmicu, ali ne na ovakav način. Tim ne sme da se koncentriše samo na Ligu šampiona, a da zapostavi prvenstvo. Mi u klubu već stvaramo tim za sedeću sezonu. Ovde se stvari pripremaju na profesionalan način“, rekao je Murinjo.

Portugalac je sa ’kraljevskim klubom’ u prva četiri kola španske Primere zabeležio po pobedu i remi i dva poraza, što mu je najlošiji start sezone sa nekim klubom u karijeri.

Fudbaleri Reala u utorak od 20.45 u prvom kolu D grupe Lige šampiona dočekuju Mančester Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve