Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2012.

20:41

"Odmarali smo tim protiv Partizana"

Kalkulacije sa sastavom tima nisu neobične u Jelen Superligi, ali se retko o tome javno priča.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Ipak, DSL Sport je ovog vikenda dobio izjavu trenera kulskog Hajduka Ranka Delića, koji je objasnio zašto su brojni prvotimci ostali van sastava na gostovanju u Humskoj.

Delić je na klupu kulskog kluba seo sredinom prošle nedelje, pošto je loš start sezone koštao posla Velička Kaplanovića. Njegova prva odluka bila je da odmori fudbalere pred „važnije utakmice“.

I pre gostovanja Partizanu najavljivali smo promene u timu iz razloga što nas očekuje serija teških mečeva, pa smo raspoložive snage morali kvalitetno da rasporedimo, da rovite igrače sačuvamo za predstojeće susrete u kojima su nam potrebni zdravi igrači. Zato smo sačuvali sve one koji su imali problema sa povredama ili su premoerni. Verujem da će biti spremni za naredne okršaje“, rekao je Ranko Delić za Sport.

Sledeći rival kulske ekipe biće Crvena zvezda.

Hajduk je u Beogradu treći put u sezoni poražen, ovog puta rezultatom 5:2, s tim što su crno-beli vodili 5:0.

Dan posle utakmice kratki boravak Delića na klupi Hajduka je okončan, pošto je tu poziciju dobio Milan Milanović.

Doskorašnji trener Šerifa je nakada vodio ekipe Rada, Zemuna i OFK Beograda. Milanović je već sedmi trener Hajduka od starta prošle sezone, pošto su u šampionatu 2012/2013 ekipu vodili Tomislav Sivić, Petar Kurćubić, Zoltan Sabo, Nebojša Vignjević.

Prethodna šestorica sakupila su na klupi ukupno 38 ligaških utakmica, tim tempom novu promenu treba očekivati početkom novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve