Erac želi pobedu protiv Slovenije

Kapiten ženskog fudbalskog tima Crvene Zvezde Ivana Erac očekuje uspeh u kvalifikacionoj utakmici za EP koju Srbija igra protiv Slovenije.

NSIzvor: B92, Beta Srbija, Slovenija
Podeli

"Dobila sam poziv za A selekciju za utakmicu sa Slovenijom i mislim da sam ga zaslužila što ću i dokazati u sredu", izjavila je agenciji Beta Erac.

Šest igračica Crvene Zvezde dobilo je poziv da igra za reprezentaciju Srbije protiv reprezentacije Slovenije. Pored kapitena Ivane Erac, poziv su dobile i najbolji strelac kluba Jovana Damjanović, Nada Živanović, Nada Popov, Ivana Damjanović i Ivana Krstić.

I Nada Živanović očekuje dobru igru i izuzetno je zadovoljna prijemom i igrama koje pruža u Crvenoj Zvezdi.

"Potrudićemo se da ove godine osvojimo prvo mestu Srbiji a životni san mi je da osvojimo ligu sampiona", izjavila je Nada Živanović.

Kapiten Crvene Zvezde Ivana Erac, međutim kaže da i pored ekspanzije ženskog fudbala u svetu ženski fudbal se u Srbiji još uvek vodi kao amaterski sport, pa želi karijeru da nastavi u inostranstvu a najviše bi volela da to bude Italija.

Utakmica između Srbije i Slovenije igra se u sredu u Inđiji.

Fudbal

Promene u upravi Napretka

FK Napredak imenovao je Vladimira Arsića za novog direktora, a u UO kooptirani su gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i biznismen Nebojša Krstajić.

Fudbal ponedeljak 17.09. 17:17 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu