Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2012.

20:01

Ajntraht ne staje, tri od tri

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta ostvarili su treću uzastopnu pobedu na startu nove sezone u prvenstvu Nemačke.

Izvor:

Autor:

Default images

Ajntraht je jedini klub uz Bajern Minhen sa maksimalnim učinkom. Ajntraht je u poslednjem meču trećem kola kao domaćin sa 3:2 savladao Hamburg, koji je na začelju tabele sa tri poraza, koliko ima i Hofenhajm.

Golove za domaći tim postigli su Takaši Inui u 13, Olivije Oušn u 16. i Stefan Ajgner u 53. minutu, dok su strelci za Hamburg bili Heiko Vesterman u 45. i Hung Min Son u 63.

Gosti su drugo poluvreme igrali sa igračem manje, pošto je u poslednjim trenucima prvog dela crveni karton dobio Petr Jiraček.

U drugom nedeljnom meču ekipa Frajburga je na domaćem terenu dobila ekipu Hofenhajma sa 5:3. Delpier je doveo goste u vodstvo u drugom minutu, da bi domaćin preokrenuo do 27. minuta, golovima Guede u 17. i Krusea u 27. minutu. Tim rezultatom se otišlo na odmor. Vukčević je u 57. minutu doneo izjednačenje, da bi Falou u 68. minutu doneo novu prednost ekipi Frajburga. To nije bio kraj uzbuđenima, u zadnjih 15 minuta meča viđena su tri gola. Prvo je Usami u 76. minutu doneo novo izjednačenje, da bi Makiadi i Freis golovima u 84. i 87. minutu postavili konačnih 5:3.

U subotu su odigrane ostale utakmice trećeg kola.

Ajntraht će u narednom kolu igrati protiv šestoplasiranog Nirnberga u gostima, dok će Hamburg biti domaćin dvostrukom uzastopnom
šampionu Borusiji Dortmund.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve