Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2012.

08:02

Atalanta slavila na San Siru

Fudbaleri Atalante napravili su iznenađenje na otvaranju trećeg kola Serije A pobedom nad Milanom u gostima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tim iz Bergama slavio je na San Siru minimalnim rezultatom, a klupu Masimilijana Alegrija uzdrmao je gol Luke Cigarinija u 64. minutu utakmice.

Na premijeri kola na Siciliji, Palermo je remizirao sa rivalom sa Sardinije Kaljarijem 1:1. Domaćin je poveo preko Egidija Arevala u finišu prvog dela, a bod gostima doneo je Marko Sau dva minuta pre kraja meča.

Alegri ima velikih problema. Iako je pre nekoliko dana istakao da se ne plaši otkaza, moraće da napravi čudo u svom timu da bi ga izbegao do kraja sledeće sedmice. Atalanta je na San Siru nanela "rosonerima" drugi poraz u sezoni golom Cigarinija koji je posle dodavanja Denisa sjajnim udarcem sa 20-ak metara po zemlji savladao nemoćnog Kristijana Abijatija. U nastavku su Urbi Emanuelson i Bojan Krkić bili najbliži golu rivala iz Bergama, ali je Milan ostao bez gola na svom terenu. Sudbina Alegrija na klupi Milana biće izvesnije posle utorka i duela sa Anderlehtom u Ligi šampiona.



U remiju na Siliciji koji je i Palermu i Kaljariju doneo prve bodove u sezoni, Milan Milanović je meč odgledao sa klupe domaćina, kao i golman gostiju Vlada Avramov.

Serija A, 3. kolo:
Palermo - Kaljari 1:1
Arevalo 40 - Sau 88
Milan - Atalanta 0:1
Cigarini 64

Nedelja:
Kjevo - Lacio
Fiorentina - Katanija
Đenoa - Juventus
Napoli - Parma
Peskara - Sampdorija
Roma - Bolonja
Sijena - Udineze
Torino - Inter

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve