Nova vest
Fudbal

Subota, 15.09.2012.

16:32

Mančini vs FIFA zbog Aguera

Trener Mančester sitija Roberto kritikovao je pravilo FIFA koje dozvoljava igračima da budu pozivani za reprezentacije iako su povređeni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Serhio Aguero je bio u Argentini i radio sa fizioterapeutom njihovog nacionalnog tima iako je povredjen. Ovo je glupo pravilo Svetske fudbalske federacije, pošto je bolje da igrač koji je dve nedelje povredjen ostane u klubu", rekao je Mančini engleskim medjima.

Mančini je najavio da bi se najbolji strelac kluba prošle sezone sa 30 postignutih golova mogao naći na klupi na utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Real Madrida u utorak.

"Serhio se nije 100 odsto oporavio od povrede, ali mu je koleno u redu i možda će se naći na klupi protiv Real Madrida", kazao je Mančini.

Selektor Argentine Alehandro Sabelja pozvao je Aguera na okupljanje reprezentacije zbog kvalifikacionih utakmica za Svetsko prvenstvo protiv Paragvaja i Perua, ali je trenirao individualno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve