Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2012.

20:00

Otvoren renovirani SC u Požarevcu

Nadograđeni rekreativni objakat u okviru kompleksa Sportskog centra u Požarevcu, otvoren je uz prisustvo pomoćnika ministra za OS Zagorke Petrović - Zlatanović.

Izvor:

Autor:

Default images

Ministarka je rekla da je projekat podrazumevao izgradnju sportskog bloka površine 408,5 kvadrata, svlačionica, tribina, kao i objekte oko sportskog terena.

"Ukupna vrednost projekta je bila 38 miliona dinara, od čega je Ministarstvo omladine i sporta, iz sredstava NIP-a, učestvovalo sa 24, a gradska uprava sa 14 miliona", rekla je petrović - Zlatanović.

Pomoćnik ministra je dodala da je ovo samo početak izgradnje i renoviranja sportskih centara.

"Ovo je samo jedan u nizu projekata u Požarevcu. Nadogradnjom Sportskog centra objedinjeni su ciljevi definisani strategijom razvoja sporta, a to su da se deci omogući bavljenje sportom, izgradnja odgovarajuće infrastrukture za to, kao i unapredjenje uslova za razvoj vrhunskog sporta", rekla je Petrović - Zlatanović.

Prisutnima se zahvalio direktor Sportskog centra Požarevac Mirko Sojimenović.

"Zahvaljujem se Ministarstvu omladine i sporta i gradu Požarevcu na urađenom i očekujem da će mnogo mališana biti korisnici ovog objekta, koji može da služi za primer i drugim sredinama", rekao je Sojimenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve