Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2012.

15:57

Nikolić: Pokazati zrelost

Trener Rada Marko Nikolić rekao je da njegovi igrači protiv BSK Borče u petom kolu Super lige treba da pokažu zrelost, sigurnost i odlučnost kako bi pobedili.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Utakmica protiv BSK-a je jedna od prelomnih u ovom delu prvenstva, kada tim treba da pokaže zrelost, sigurnost i odlučnost i da ubeleži bodove. BSK je izuzetno neugodan rival koji je zabeležio šest bodova, što je verovatno na gornjoj granici njihovih očekivanja", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Rada.

On je dodao da su Borčanci u prošlosti znali da budu neugodan rival za ekipu Rada.

"Ekipa iz Borče je znala da bude izuzetno neugodan rival za ekipu Rada, ali smo tu sliku uspeli u minulom periodu da promenimo. Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu, kao i da igrači Rada pruže maksimum svojih mogućnosti i motivacije. Kada je takav pristup meču i uz podršku sa tribina, onda sam siguran da možemo da savladamo svakog rivala, bez obzira na njegovo ime", rekao je Nikolić.

Posle četiri kola u prvenstvu Srbije Rad je na četvrtom mestu s osam bodova, dok je BSK osmi sa šest bodova.

Utakmica na Banjici počinje u subotu u 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve