Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2012.

15:42

Janković: Englezi nisu favoriti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće sa Engleskom u baražu za evropsko prvenstvo, a selektor "Orlića" Aleksandar Janković smatra da naš tim može dalje.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Nema nepoznanica kada su sastavi u pitanju. Uvek postoji par igrača koji će se priključiti A selekciji, kako kod nas tako i kod njih, ali princip je isti."

"Engleska dolazi iz jake kvalifikacione grupe u kojoj su igrali Belgija i Norveška, ali u baražu nema favorita. Nijedna ekipa nije favorit, tako ni Englezi protiv nas", rekao je Janković.

"Mi smo apsolutno spremni za baraž i na osnovu ovog dvogodišnjeg perioda u kojem smo dobro radili imamo osnova da se nadamo dobrom rezultatu", rekao je selektor mlade reprezentacije Srbije.

Prvi meč igra se 12. oktobra u Engleskoj, a četiri dana kasnije revanš je u Srbiji.

Pobednici će se priključiti domaćinu Izraelu na turniru koji će se igrati od 15. do 28. juna 2013. godine. Domaćini će biti Tel Aviv, Jerusalim, Netanja i Petah Tikva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve