'Crnogorski Kaka' u Torinu

Mladi crnogorski reprezentativac Marko Bakić, koga su mediji ’vodili’ u Partizan i Crvenu zvezdu, predstavljen je u četvrtak kao novi igrač Torina.

Izvor: B92 Italija
Podeli

18-godišnjeg dojučerašnjeg kapitena Mogrena zovu ’crnogorski Kaka’.

„Malo sam umoran, jer sam igrao dve utakmice u četiri dana sa reprezentacijom, ali jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru u Torinu. Srećan sam što sma ovde, to je san koji se ostvario“, rekao je Bakić na predstavljanju.

Crnogorski fudbaler ističe da po onome što je do sada video, “Torino može da bude veoma važna ekipa za njega, jer igra napadački fudbal, voli da što više drži loptu u svojim nogama”.

„U Crnoj Gori mi mnogi kažu da ličim na Kaku kad je bio mlad. Bolji sam u fazi napada nego odbrane. Tražim uvek asistenciju, kad god mogu pokušavam da postignem gol“, kaže Bakić.

Momak rođen 1993. godine igra na poziciji centralnog veznog fudbalera, a za Mogren je u prošloj sezoni odigrao 26 utakmica i postigao pet golova. Bakiću se predviđa karijere slična najboljim igračima Crne Gore u ovom trenutku, Mirku Vučiniću i Stevanu Jovetiću.

Fudbal

Sukob Štimca i Ćorluke

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac i reprezentativac Vedran Ćorluka verbalno su se sukobili posle remija sa Belgijom (1:1) u Briselu.

Fudbal četvrtak 13.09. 18:03 Komentara: 28
strana 1 od 2 idi na stranu