Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

20:56

Kadu operisan, vraća se u novembru

Fudbaler Crvene zvezde Kadu operisan je u sredu, mesec dana pošto se povredio na treningu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Brazilac je podvrgnut artroskopiji desnog kolena koje mu je stradalo na treningu 3. avgusta, pri pokušaju da uputi šut ka golu.

Posle nekoliko dana mirovanja, Kadu će nastaviti sa oporavkom i jačanjem povređenih ligamenata, na kojima po svemu sudeći neće morati da bude izvršena hirurška intervencija.

Iako je rutinski zahvat na meniskusu desnog kolena uspeo, za sada je nezahvalno davati prognoze o tome kada će Brazilac moći da se vrati u normalan trenažni proces, a još manje kada je reč o povratku u takmičarski ritam.

U svakom slučaju, prvobitne procene da ga čeka šest do osam meseci pauze ispostavile su se kao netačne, jer nije došlo do pucanja prednjih ukrštenih ligamenata, pa je vrlo moguće da bi tokom naredna dva meseca omaleni vezista mogao na teren.

Kadu je stranac sa najviše odigranih utakmica u dresu Crvene zvezde u koju je stigao leta 2009. godine iz crnogorske Zete. Od tada do danas odigrao je 87 utakmica i postigao čak 25 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve