Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.09.2012.

17:28

Kolmen: Bodovi nam trebaju odmah!

Selektor Velsa Kris Kolmen rekao je dan pred utakmicu sa Srbijom u Novom Sadu da njegov tim mora da počne da osvaja bodove, ako hoće na SP.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Vels je u prvom meču kvalifikacija u petak poražen na domaćem terenu od Belgije 2:0.

Utakmicu je obeležilo isključenje kapitena Džejmsa Kolinsa u ranoj fazi utakmice, a oba gola za Belgiju postigli su defanzivci Kompani i Vertongen u završnici oba poluvremena.

"Moramo odmah da krenemo da osvajamo bodove. Nije bitno protiv koga igramo, samo je bitno da to krenemo da činimo", rekao je Kolmen britanskim medijima.

Kolmen je rekao da je ga brine što u poslednje četiri utakmice njegov tim nije postigao gol, ali je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Zabrinjava me što u poslednja četiri meča nismo postigli gol, ali ima mnogo toga dobrog u igri. Utakmicu protiv Belgije smo 70 minuta igrali sa igračem manje, ali smo pokazali pravi otpor", rekao je Kolmen.

On je dodao da bi uz igru pokazanu protiv Belgije, njegovi fudbaleri mogli da očekuju dobar rezultat u Novom Sadu u meču protiv Srbije.

"Imamo sve, ali smo igrali protiv favorita u grupi. Ako budemo igrali tako protiv Srbije možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", kazao je Kolmen.

Vels će u utorak biti oslabljen, a vezni igrač Liverpula Džo Alen je pod znakom pitanja zbog virusa.

Meč drugog kola grupe A igra se u utorak od 20.30 na novosadskom „Karađorđu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve