Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.09.2012.

13:56

Miha: Nije moranje da pobedimo

Selektor fudbalske Srbije Siniša Mihajlović rekao je u Staroj Pazovi da ne treba da postoji atmosfera da njegov tim mora da pobedi Vels.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ne znam zašto bi druga od 10 utakmica bila 'biti ili ne biti', pošto nam je svaka važna i svaku želimo da pobedimo. Probaćemo na sve načine da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo, ali neću da igrači imaju osećaj da u utorak moraju da pobede. U životu mora samo da se umre", rekao je Mihajlović novinarima u Kući fudbala.

Srbija u utorak od 20.30 dočekuje Vels u Novom Sadu, a u prvom kolu protiv Škotske bilo je 0:0, dok su Velšani poraženi od Belgije 0:2.

"Videlo se u prvom kolu da je svaka utakmica otvorena i da može svašta da se desi. Reprezentacija Velsa igra slično svim ostrvskim ekipama pa i Škotskoj, samo što imaju Gareta Bejla, koji je mnogo brz i na koga moramo da obratimo posebnu pažnju... Kod nas će biti promena u postavi, pa i u fazi napada. Moraćemo da igramo drugačije nego u Glazgovu i mnogo brže", rekao je Mihajlović.

Selektor je ponovio da sigurno podnosi ostavku ako se tim ne plasira na Mundijal i rekao je da će Srbija možda nastaviti da igra van Beograda.

"Ako se nastavi tradicija zviždanja reprezentaciji kao u Beogradu, nastavićemo da igramo u drugim gradovima, gde su ljudi željni fudbala", rekao je Mihajlović.

Kapiten Branislav Ivanović rekao je da očekuje da tim pruži više nego u meču protiv Škotske, ali i, suprotno selektoru, da ekipa mora da pobedi.

"Očekujem da pružimo više, igramo bolje nego u Škotskoj. Moramo da pobedimo. Nadam se lepoj atmosferi jer nam je podrška navijača izuzetno bitna... Bejl je sigurno najopasniji igrač Velsa, ali mi se spremamo sa namerom da zaustavimo sve njihove pretnje", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve