Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.09.2012.

19:26

Savić: Ne žalim za Sitijem

Bivši fudbaler Partizana Stefan Savić kaže da mu nije žao što je prešao iz Mančester Sitija u Fiorentinu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Reprezentativac Crne Gore prosleđen je u Toskanu u transferu, koji je Matiju Nastasića odveo u Mančester, uy procenjenu doplatu italijanskom klubu od 13 miliona funti.

Savić, koji je prošle sezone sa Mančester Sitijem osvojio titulu prvaka Engleske, ocenio je da klub iz Firence ove sezone može da se nađe u vrhu Serije A.

"Napravio sam pravu odluku, posebno zato što je Serija A jedna od najboljih liga u Evropi. Mislim da mi neće biti problem da se naviknem na novu sredinu... Ove sezone Fiorentina ima dobar tim i može da se bori za mesto među pet-šest najboljih ekipa u Italiji", rekao je igrač koji je pre partizana igrao za BSK Borču.

On je dodao da je u Fiorentinu došao kako bi više igrao.

"Razgovarao sam s Robertom Mančinijem i shvatio da ako ostanem, neću imati veliku minutažu na terenu. Pošto sam mlad, moja želja je da igram konstantno", kaže 21-godišnji odbrambeni fudbaler.

On je dodao da mu u novom klubu mnogo znači prisustvo Stevana Jovetića, glavne zvezde Viole, sa kojim je saigrač i u nacionalnom timu.

Fiorentina je u prvom kolu nove sezone Serije A kao domaćin pobedila Udineze 2:1, a potom je poražena u Napulju istim rezultatom.

Klub iz Firence je prošle sezone zauzeo 13. mesto na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve