Vučić vraća Džajića u Zvezdu?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Draganom Džajićem sa kojim je razmatrao njegov povratak na kormilo Crvene zvezde.

Izvor: B92, zurnal.rs Srbija
Podeli

Prema nezvaničnim informacijama Vučić i Džajić su postigli dogovor da nekadašnji predsednik ponovo preuzme rukovođenje Zvezdom, čim se završi sudski proces protiv njega.

Tokom razgovora Džajić i Vučić su diskutovali i o poziciji sportskog direktora kluba, a glavni kandidat navodno je fudbalski menadžer Zoran Stojadinović, piše "Sportski žurnal".

Džajić ne krije spremnost da se vrati na “Marakanu“, ali mu je prioritet sudski proces koji se vodi protiv njega zbog navodne zloupotrebe položaja i nezakonitog prisvajanja novca od transfera.

Pošto je suđenje ušlo u samo završnicu, očekuje se da dobije epilog krajem septembra, Džajić bi već u oktobru mogao i zvanično da se kandiduje za mesto predsednika, tačno osam godina nakon odlaska sa te pozicije.

Susred Džajića i Vučića je navodno inicirao glavni sponzor Zvezde, kompanija “Gasprom“, koji navodno više nema poverenje u aktuelnu upravu “crveno-belih“.

strana 1 od 3 idi na stranu