Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.09.2012.

22:38

Janković: Radnički zaslužio bod

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković ocenio je da je njegov tim pobedio Radnički iz Niša uz "mnogo sreće",

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

On je dodao da su gostujući fudbaleri zaslužili bar bod u meču četvrtog kola Super lige.

"Čestitam Radničkom na igri. Iskoristili su sve naše slabosti i zaslužili su ne možda bod nego i više od toga", rekao je Janković novinarima posle pobede od 3:2.

Zvezda je slavila golom u 95. minutu meča.

"Nismo pokazali gotovo ništa od onoga što treba da nas krasi. Pobedili smo uz mnogo sreće i... Radnički je taj koji ima za čim da žali. Apsurdno je da smo mi ti koji jure rezultat i u poslednjem minutu daju gol. Ne mogu da zamerim igračima na zalaganju, ali taktički smo loše stajali", rekao je Janković.

Meč je obeležio je novajlija Ognjen Mudrinski, koji je na svom debiju postigao het-trik.

"To je velika stvar za Ognjena. Predstoji nam mnogo rada u fazi odbrane i tome ćemo posvetiti pažnju tokom pauze, ali ne može problem da se gleda izolovano i posmatra samo jedan deo tima. Nenad Milijaš doprineos koliko je u ovom trenutku mogao", rekao je Janković.

Trener Radničkog Aleksandar Ilić ocenio je da je meč bio na "evropskom nivou".

"Trebalo bi da budemo zadovoljni prikazanom igrom, ali ne možemo rezultatom. Malo sam razočaran sudijskim tretmanom u drugom poluvremenu. Ubedjen sam da ćemo u ovom prvenstvu pokazati još mnogo toga i da ovo nije bio trenutak inspiracije već proizvod dugotrajnog rada", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve