Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.09.2012.

22:37

Mudrinski - prvi het-trik na debiju

Mladi napadač Crvene zvezde je u svom debitantskom meču u "crveno-belom" dresu postigao tri gola i tako ušao u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor:

Autor:

Default images

Mudrinski je igrao od prvog minuta utakmice četvrtog kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i niškog Radničkog i postizao golove u 20, 65. i 95. minutu.

Kod prvog gola asistent je bio Miloš Dimitrijević, a kod drugog i trećeg upravo Dimitrijevićeva zamena Natanijel Asamoa. Mladi reprezentativac Srbije je na "Marakanu" stigao u četvrtak iz Jagodine.

"Nisam mogao ni da sanjam ovakav debi. Srećan sam naravno zbog golova, ali prvenstveno zbog ostvarene pobede. Na ovakav način se osvjajau trofeji. Mmoramo da verujemo u pobedu do poslednjeg sudijskog zvižduka. Iskreno, ja sam i u 92. i u 93. minutu verovao da ćemo postići pobedonosni pogodak i to se i ostvarilo", rekao je Mudrinski za zvanični sajt kluba.

On je dodao da sigurno neće moći na svakoj utakmici da postiže po tri gola, ali je obećao da će uvek pružati maksimum.

"Sigurno da na svakoj utakmici neću davati po tri gola, ali ću se truditi uvek da dam maksimum i da doprinesem trofejima kluba. Nisam imao tremu i u pripremi utakmice mnogo mi je pomogao Milijaš, koji mi je pričom objasnio šta znači Zvezdin dres i kako treba da se ponašam na terenu", istakao je Mudrinski.

Mudrinski je prethodne nedelje u Crvenu zvezdu stigao iz Jagodine. Prethodno je igrao za Vojvodinu, a član je mlade reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve