Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.09.2012.

18:45

Fudbaler Sitija izazvao saobraćajku

Fudbaler Mančester Sitija Kortni Mepen-Valter uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Jedan čovek i žena preminuli su, dok je dvoje dece povređeno, posle sudara Nisan Mikre i Mercedesa, kojim je upravljao mladi fudbaler Sitija.

Pored 18-godišnjeg Kortnija, uhapšen je i 19-godišnji mladić, vozač Golfa, za koga se sumnja da je opasnom vožnjom doveo do sudara Mikre i Mercedesa.

Vozač Mikre, 32-godišnji muškarac i 37-godišnja žena ostali su na mestu mrtvi, dok su dvoje tinejdžera, koji su se nalazili na zadnjem sedištu, prebačeni u bolnicu, sa ozbiljnim povredama glave.

Glasnogovornica Mančester sitija rekla je da je ovo strašna tragedija, kako za porodice preminulih, tako i za grad.

“Mančester siti izražava svoje najdublje saučešće porodicama stradalih, kao i svima koji su pogođeni ovom tragedijom. Slučaj je sada pod istragom i nismo u mogućnosti da dajemo bilo kakve izjave vezano za njega”, saopštili sui z Mančester sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve