Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.09.2012.

12:32

Mihajlović pozvao Sulejmanija

Selektor Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Škotske i Velsa na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Najveća promena u odnosu na prethodne mečeve na kojima je Mihajlović vodio ’orlove’ je to što se Miralem Sulejmani konačno našao na spisku.

Srbija kvalifikacije počinje 8. septembra u Škotskoj, a meč je na programu od 16 časova po srednjeevropskom vremenu na stadionu „Hempden park“.

Tri dana kasnije u Novom Sadu gostuje Vels, a utakmica na stadionu „Karađorđe“ zakazana je za 20.30.

Na Mihajlovićevom spisku su:
golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman.
odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović.
vezni red: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović.
napad: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović i Dejan Lekić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve