Nova vest
Fudbal

Subota, 01.09.2012.

22:58

Voša pobedila Donji Srem

U poslednjoj utakmici četvrtog kola Jelen Superlige koja je odigrana u subotu Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Donji Srem sa 1:0 (0:0).

Izvor:

Autor:

Default images

Jedini gol na meču postigao je Milan Bojović u 55. minutu iz slobodnog udarca i tako odveo svoj tim na prvo mesto na tabeli.

Novosađani su na ovom meču formalno bili gosti jer Donji Srem svoje utakmice kao domaćin igra na stadionu Vojvodine "Karađrođe" pošto se stadion u Pećincima rekonstruiše.

Ovo je bio meč dva tima sa vrha tabela, Vojvodina je zabeležila i treću pobedu i još nije primila gol ove sezone. Donji Srem je posle dve pobede nad beogradskim ekipama (OFK Beograd, Partizan) doživeo i prvi poraz u novoj sezoni, a u narednom kolu 15. septembra igraće sa Jagodinom.

Trener Vojvodine bio je zadovoljan zbog pobede.

"Ekipa Donjeg Srema je igrala odličan fudbal. Na nas je ostavila uticaj situacija da smo hteli da pobedimo i izbijemo na prvo mesto pa su igrači igrali u grču. Relizacija nije idealna, ali zadovoljan sam jer i na četvrtoj utakmici nismo primili gol", rekao je trener Vojvdoine Zlatomir Zagorčić.

Trener Donjeg Srema nije imao šta da zameri svojim igračima.

"Odlična utakmica, Vojvodina je igrala dobro, imali smo dve šanse u prvom i jednu u drugom poluvremenu. Abubakar Oumaru nam je pravio probleme, ali nema šta da zamerim svojim igračima. Žao mi je što smo igrali ovde kao domaćini sa Vojvodinom, mogli smo i da pobedimo, ali idemo dalje", rekao je trener Donjeg Srema Bogić Bogićević.

Poslednje dve utakmice četvrtog kola na programu su u nedelju. Partizan od 17 časova gostuje OFK Beogradu na Karaburmi, dok Crvena zvezda od 19 časova dočekuje niški Radnički.

Izveštaje i rezultate ostalih utakmica četvrtog kola Jelen Superlige možete pročitati ovde, kao i pregled četvrtog kola Prve lige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve