Nova vest
Fudbal

Subota, 01.09.2012.

20:30

Krunić: Uzeli smo tri velika boda

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je posle današnje pobede nad Slobodom sa 2:0 da je i protvnik imao svoje šanse, koje na sreću njegove ekipe nije iskoristio.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Sloboda je igrala fer i korektno do poslednjeg minuta, a mi smo uspeli da osvojimo tri velika boda. Prvo poluvreme smo igrali stihijski, dali smo Slobodi mogućnost da nas napadne i ugrozi naš gol nekoliko puta. Imali su svoje prilike, ali na našu sreću nisu postigli pogodak", rekao je Krunić.

"U drugom delu je bilo drugačije, Sloboda nije imala nijednu izrazitu šansu, a mi smo uspeli da damo dva gola", dodao je Krunić.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković kazao je da je njegova ekipa kažnjena zbog loših završnica napada.

"Mi smo iz šest, sedam vrhunskih završnica sve proćerdali. Umesto završnog šuta mi smo pravili neke gluposti koje su nam se osvetile i u prethodne dve utakmice. Na kraju smo bili kažnjeni u završnici ove utakmice".

On je ocenio da je njegova ekipa bila bolja u većem delu utakmice.

"Mislim da je Sloboda bila bolja u većem delu utakmice, da je 65 minuta kontrolisala ritam, držala jednu lepu predstavu u Jagodini i zaista je bilo milina gledati Slobodu koja je u prvom poluvremenu vezla po terenu, stvarala situacije iz kojih je bilo teže promašiti nego dati gol", ocenio je Stamenković.

"Mislim da su moji momci bili mnogo potrošeni i na kraju je pad koncentarcije doveo do toga da primimo prvi gol, a onda u nadoknadi kada smo krenuli 'grlom u jagode'", dodao je Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve