Nova vest
Fudbal

Subota, 01.09.2012.

11:55

Vermezović: Prvenstvo je prioritet

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da ekipa pod hitno mora da zaboravi trijumf protiv Trumsea i plasman u LE i okrene se domaćem prvenstvu.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Utakmica protiv OFK Beograda biće veliki ispit za naše glave. Psihološki je uvek teško posle evropskih utakmica vratiti se na domaći kolosek, ali moramo da zaboravimo Norvežane i maksimalno spremni uđemo u meč na Karaburmi, jer je prvenstvo naš prioritet i naša stvarnost, a u Evropi stičemo iskustvo", rekao je Vermezović.

Partizan je u četvrtak pobedio norveški Trumse i plasirao se u Ligu Evropa, a Vermezović je istakao da će se njegova ekipa potruditi da ponovi dobre stvari sa te utakmice.

"Najvažnije je da imamo pristup kao protiv Norvežana i ukoliko odigramo na tom nivou pobeda neće doći u pitanje. Znamo da je OFK Beograd u teškoj situaciji, nisu dali gol u prva tri meča, poznavajući mog kolegu Stevicu Kuzmanoskog, s kojim sam igrao u mladjim kategorijama Partizana, znam da će dobro pripremiti ekipu i oni će sigurno pokušati da iskorste našu fizičku i psihičku ispražnjenost. Ipak, verujem da ćemo ostvariti cilj", poručio je Vermezović.

Meč protiv OFK Beograda propustiće štoper Miloš Ostojić zbog žutih kartona, a Vermezovih je kazao da još ne zna da li će utakmicu početi novi defanzivac njegovog tima Sreten Sretenović.

"Nemamo povredjenih igrača. Vidim da Sreten može da igra jer dolaziiz lige slične našoj. Prema informacijama koje sam dobio, on može da igra i desnog beka i štopera, ali je zbog svoje visine predodredjen za štopera. Moram da odlučim da li će da počne utakmicu ili će ući sa klupe", kaže Vermezović.

Utakmica četvrtog kola Superlige između OFK Beograda i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na Karaburmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve