Nova vest
Fudbal

Subota, 25.08.2012.

18:01

JSL: Donji Srem do boda u 90`

Odigrane su prve četiri utakmice trećeg kola Jelen Superlige Srbije na kojima je postignuto šest golova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novajlija Donji Srem iz Pećinaca je i dalje neporažen pošto je kao gost u Užicu odigrao nerešeno 2:2 sa Slobodom. Gosti su do boda stigli golom Miše Petkovića iz sumnjivog jedanaesterca u 90. minutu.

Lider na tabeli Jelen Superlige Srbije ekipa Donjeg Srema je povela u Užicu u devetom minutu golom Ognjena Damjanovića, igrača koji je postigao gol i na utakmici sa Partizanom.

Međutim napadač Slobode Predrag Ranđelović je u 38. minutu doneo izjednačenje svom timu, a tri minuta kasnije je Stajić postigao gol pa Sloboda posle prvog poluvremena vodila sa 2:1. Gosti iz Pećinaca će ostati na vrhu tabele pošto Jagodina sa Partizanom igra u nedelju.

Navijači, igrači i Uprava Slobode je oštro protestvovala jer je sudija Milan Karadžić dosudio penal za Donji Srem, a predsednik Slobode Dragan Subotić je rekao da sudija Karadžić predstavlja "zlo srpskog fudbala".

Javor iz Ivanjice je poznat kao ekipa na čijim se utakmicama postiže veoma malo golova, ali je posle ubedljive pobede u Smederevu (5:0) u prošlom kolu Javor već u prvih 45 minuta igre na utakmici sa subotičkim Spartakom postigao dva gola, već posle osam minuta bilo je 2:0. Već u drugom minutu Silva je postigao vodeći gol, a dva minuta kasnije Jakimovski je sa penala udvostručio prednost svom timu. Do kraja utakmice u Ivanjici nije bilo golova pa je Javor zabeležio drugu pobede ove sezone.

Na utakmicama između OFK Beograda i kulskog Hajduka, odnosno Rada i Smedereva nije bilo golova.

Jelen Superliga, treće kolo:
OFK Beograd - Hajduk 0:0
Sloboda - Donji Srem 2:2

Ranđelović 38, Stajić 41 - Damjanović 9, Petković 90
Javor - Spartak 2:0
Silva 2, Jakimovski 8p
Rad - Smederevo 0:0
Vojvodina - BSK (19.30)
Nedelja:
17.00h Novi Pazar - Crvena zvezda
19.00h Partizan - Jagodina

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve