Nova vest
Fudbal

Subota, 25.08.2012.

15:35

Nastavljena rapsodija Svonsija

Fudbaleri Svonsija nastavljaju da briljiraju na počeku sezone u engleskoj Premijer ligi.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Tim Mihaela Laudrupa savladao je u drugom kolu na svom terenu Vest Hem sa 3:0, pa sada suvereno drži prvo mesto na tabeli sa gol razlikom 8-0.

Nakon što su u prvom kolu deklasirali KPR u Londonu sa 5:0, igrači Svonsija stigli su do još jedne sigurne i ubedljive pobede, ovoga puta protiv novajlije u ligi Vest Hema.

Domaćin je do vođstva došao u 20. minutu, Nejtan Dajer je proigrao Ranhela na desnoj strani, desni bek je poslao oštru loptu u srce šesnaesterca, a Jusi Jaskelainen je očajno reagovao.

Samo devet minuta kasnije prednost je udvostručena nakon velike greške defanzivca Vest Hema Kolinsa. On je u stilu Aksentijevića protiv AEL-a pokušao da vrati loptu golmanu, Miču je presekao loptu i sproveo je u mrežu.

Vest Hem je u nastavku prvog dela imao nekoliko prilika iz prekida, ali Vorm je sjajno branio i mreža Svonsija ostala je netaknuta. U drugom poluvremenu gosti iz Londona nisu ozbiljnije ugrozili gol Vorma, a konačan rezultat postavio je Grem u 64. minutu nakon sjajne kombinacije Dajera i Rautlidža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve