Nova vest
Fudbal

Subota, 25.08.2012.

12:50

Vermez: Jagodina provera za Trumse

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da očekuje veoma težak prvenstveni meč protiv Jagodine u okviru trećeg kola Jelen Superlige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vermezović je, ipak, istakao da je ekipa spremna i da će to biti najbolja moguća provera pred meč sezone, revanš utakmicu sa Trumseom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Posle ove teške nedelje, sledi još jedan težak ispit, upravo zbog situacije u kojoj se nalazimo. Ono što je najvažnije je da igrači shvate da nema lakog protivnika, Jagodina je nezgodna, oni su ove godine napravili najveći uspeh u istoriji i sigurno naš čeka teška utakmica, ali i dobra provera za ono što nas očekuje u četvrtak. Ako sam rekao nedavno da mečevi protiv Maltežana ’lome’ sezonu, onda je revanš sa Trumseom odlučujući meč u sezoni“, rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

Trener Partizana je dodao da ima dosta informacija o igri Jagodine i da se nada da oni neće igrati ’bunker’ u Humskoj.

Zvonko Živković ih je gledao protiv OFK Beograda, disciplinovana su ekipa, forsiraju napadački fudbal, igraju otvoreno. Mada, imam informaciju da su prošle godine ovde igrali ’bunker’, ali mislim da u nedelju to neće i da će i oni pokušati da iskoriste situaciju u kojoj se nalazimo. U svakom slučaju očekujem otvorenu borbu“, istakao je Vermezović.

Kada je u pitanju sastav tima trener Partizana je otkrio da će mladi napadač Aleksandar Mitrović, strelac drugog gola u Norveškoj, zaigrati od prvog minuta.

Mitrović će biti starter, a videćemo da li ćemo neke igrače odmoriti za meč sa Trumseom. Izvesno je da u konkurenciji za timi nisu Pauljević i Marko Šćepović, koji su tek počeli sa treninzima, Ostojić, koji radi individualno, i Zabija, zbog nediscipline“, naveo je Vermezović.

Vermezović je istakao da je ekipa svesna grešaka u Tromsu, ali da će se potruditi da ispravi greške.

Ne plašim se psihološkog momenta jer Jagodina dolazi između dva prvenstvena meča. Verujem u ove momke, prvenstvo je nama prioritet, igramo na svom terenu i uveren sam da ćemo stići do pobedu i poslati najbolju pozivnicu navijačima da nas podrže u četvrtak“, zaključio je Vermezović.

Utakmica između Partizana i Jagodine igra se u nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve