Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2012.

10:56

LE: "Večiti" se bore za Evropu

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju u četvrtak veče prve mečeve plej-ofa kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan gostuje norveškom Trumseu od 18 sati i 30 minuta. Nakon eliminacije od AEL-a iz kvalifikacija za Ligu šampiona, te poraza od Donjeg Srema, duel sa Norvežanima je jedan od ključnih u sezoni.

Sa druge strane, Crvena zvezda dočekuje na svom stadionu francuski Bordo od 21.00. Velike promene poslednjih dana prete da unište sezonu "crveno-belima". Meč sa Francuzima mogao bi da odredi sudbinu.

Partizan u Norveškoj očekuje težak duel sa Trumseom, trener Vladimir Vermezović najavljuje da će odluka pasti tek u revanšu, a predsednik kluba Dragan Đurić paralelno sa tim traži pojačanja. Igrač domaćih Aleksandar Prijović najavljuje pobedu od 2:0. Starteri na "Alfhajmu" biće Saša Ilić i Stefan Babović.

Zvezda drugu godinu za redom ispred sebe ima francuskog rivala, novi trener Aleksandar Janković kaže da je Bordo vrlo jak tim, ali da Zvezda nije potpuni autsajder, kakvom je predstavljena u javnosti. Na drugoj strani, predstavnici Bordoa su svesni Zvezdine istorije, ali i današnje realnosti. Uprkos svim problemima sa kojima se klub iz Ljutice Bogdana suočava, karte su gotovo rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve