Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2012.

16:47

Velike mere bezbednosti za Bordo

Policija će pojačati mere bezbednosti pre, tokom i posle fudbalske utakmice Crvena zvezda – Bordo, koja se igra četvrtak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Načelnik Uprave policije Policijske uprave za Grad Beograd Miladin Despotović istakao je i da će navijači francuskog tima biti pod stalnom pratnjom.

On je rekao da po raspoloživim informacijama nema najava da će doći do narušavanja javnog reda i mira u četvrtak, kada se taj meč igra na Marakani, a da će biti preduzete sve mere kako bi bio sprečen i najmanji mogući incident.

"Ono što je za sada veoma povoljno je to da nemamo najava da može doći do bilo kakvog incidenta, a imamo najava da će fudbalskoj utakmici prisustvovati oko 50 navijača 'Bordoa'", rekao je Despotović.

Prema njegovim rečima, navijače francuske ekipe srpska policija će sačekati i "obezbediti od momenta ulaska u našu zemlju, za sve vreme njihovog boravka, pa do povratka".

Despotović je objasnio da će mere bezbednosti biti pojačane imajući u vidu nemile dogadjaje koji su se desili tokom odigravanja prethodnih utakmica, kada je u Beogradu stradao francuski državljanin.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova i Policijska uprava za grad Beograd preduzeće sve neophodne mere kako bi fudbalska utakmica izmedju 'Crvene zvezde' i francuskog tima 'Borda' prošla u najboljem mogućem redu", naglasio je Despotović.

Prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Bordoa igra se u četvrtak na "Marakani" od 20.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve