Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.08.2012.

19:56

Rodžers: Niko ne želi da Ager ode

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da klub i njegov igrač Danijel Ager žele da taj danski fudbaler ostane na "Enfildu".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ager koji ima ugovor na još dve godine sa Liverpulom, prethodnih dana dovođen je u vezu sa Mančester sitijem.

Klub iz Mančestera je, pišu ostrvski mediji, slao dva puta ponude za Agera koje je Liverpul odbio jer navodne traži veću cenu.

Rodžers je ranije izjavio da "svaki igrač imaju svoju cenu". On je dodao da je normalno da su drugi klubovi slali ponude za Agera jer se
radi o vrhunskom igraču. Britanski mediji spekulisali su da je Siti ponudio 25 miliona evra, ali da Liverpul traži više.

"Što se mene tiče - nema velikih promena. Prva stvar je da mi ne želimo da ga prodamo. Druga stvar je što verujem da će on biti igrač kojem će odgovarati novi način rada i treće je da on ne želi da ode - što je od velike pomoći", rekao je Rodžers.

Govoreći o napadaču Endiju Kerolu, menadžer Liverpula rekao je da je njegova pozicija u klubu drugačija. Dovođenjem Fabija Borinija iz Rome jasno je da Kerol neće biti prvi izbor u napadu.

"On zna svoju poziciju. On je važan deo ove grupe i to je tako u ovom trenutku", rekao je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve