Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.08.2012.

19:16

Modrić konačno u Realu za 40 mil. €

Ovogodišnja fudbalska sapunica se konačno završila, hrvatski reprezentativac Luka Modrić prešao je iz Totenhama u Real Madrid za 40 milion evra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Očekuje se da u sledećih 48 sati Modrić obavi medicinske preglede, dogovori lične uslove i zvanično postane član španskog šampiona.

Real će Totenhemu odmah platiti 32 miliona evra, a dodatnih 6-8 miliona Spursi će dobiti u dodatnim isplatama. Modrić će najverovatnije potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 4.5 miliona evra po sezoni.

Kao njegove potencijalne zamene na "Vajt Hart Lejnu" pominju se Portugalac Žoao Mutinjo i Francuz Jan M'Vila. Tako su se u 24 časa dogodila dva velika transfera iz severnog Londona, pošto je Robin Van Persi napustio Arsenal i prešao u Mančester junajted.

Modrić je u Totenhem stigao 2008. godine iz zagrebačkog Dinama za 20 miliona evra. Očekuje se da deo od transfera u Real pripadne i "modrima", verovatno oko 5%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve