Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.08.2012.

10:55

Montela: Ljajić kao Krojf

Novi trener Fiorentine Vinćenco Montela izjavio je da se protiv prodaji srpskog internacionalca Adema Ljajića, pred kojim je, kako je naveo, svetla budućnost.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Kad neko ima toliko talenta i radi jako dobro na treninzima onda je jasno da je pred njim svetla budućnost. Sećam se kada sam ga video prvi put, protiv Lacija, pomislio sam da me podseća na Đankarla Antonjonija ili Johana Krojfa“, rekao je Montela.

Iako je Fiorentina planirala Ljajićevu prodaju ovog leta, prevashodno zbog poznatog sukoa sa bivšim trenerom Deliom Rosijem, Montela sa njim ima potpuno drugačije planove.

U pripremnom periodu Ljajić redovno dobija šansu, daje golove, čak je uzeo i ’desetku’.

On ima sjajnu sposobnost anticipacije, imate osećaj da je brži od lopte. Jedan od takvih igrača je Adrijan Mutu“, objasnio je Montela.

Ljajić je pre tri meseca izbačen iz reprezentacije Srbije zato što uoči prijateljskog meča sa Španijom nije pevao himnu, što je jedna od obaveza svakog igrača kod novog selektora Siniše Mihajlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve