Nova vest
Fudbal

Subota, 11.08.2012.

17:24

Novi Pazar ubedljiv, poraz OFK-a

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su pobedu u prvom kolu Jelen Superlige Srbije, pošto su savladali niški Radnički sa 3:0.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Novi prvoligaš Donji Srem iznenadio je OFK Beograd na Karaburmi sa 1:0, a jedini gol dao je Milutinović u 90. minutu. Jagodina je pogotkom Stojanovića dobila Hajduk na svom terenu, a Sloboda je kod kuće bila bolja od Spartak Zlatibor vode sa 2:0. Od 20h Partizan dočekuje BSK, u nedelju igraju Vojvodina i Smederevo, dok je duel Javora i Zvezde odložen zbog sabora trubača u Guči.

Prvi gol u subotu postignut je u Jagodini. Domaćin je golom kapitena Miloša Stojanovića poveo protiv Hajduka iz Kule, a ispostavilo se da je to bio jedini pogodak na meču.

Pre kraja poluvremena postignut je još jedan gol, Enver Alivodić doneo je prednost Novom Pazaru protiv niškog Radničkog. Tim sa juga od 12. minuta igra sa igračem manje, pošto je isključen Marko Ranđelović. Novopazarci su to iskoristili i u drugom poluvremenu su dali još dva gola preko Damjanovića i Ristovića.

Krajem prvog poluvremena do prednosti je došla i Sloboda. Vođstvo Užičanima doneo je napadač Savo Kovačević u 37. minutu, a devet minuta pre kraja utakmice Ranđelović je obezbedio trijumf Slobode.

Jelen Superliga, 1. kolo:
Jagodina - Hajduk 1:0
Stojanović 14
Novi Pazar - Radnički Niš 3:0
Alivodić 29, Damjanović 58, Ristović 74
Sloboda - Spartak ZV 2:0
Kovačević 37, Ranđelović 81
OFK Beograd - Donji Srem 0:1
Milutinović 90
Partizan - BSK 7:0
Ivanov 25, Ilić 47, Zabija 48, Ninković 66, S. Šćepović 74, L. Marković 84, Stojković 90 (pen)
odloženo Javor - Crvena zvezda

nedelja:
18.30 Vojvodina - Smederevo

petak:
Rad - Radnički 2:0 (1:0)
Luka 31, Čaušić 61

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve