Nova vest
Fudbal

Subota, 11.08.2012.

14:20

Ultimatum Mančinija zbog Balotelija

Pari Sen Žermen nije zadovoljio svoje apetite, već traži novi "blokbaster" transfer, a sledeća meta Karla Ančelotija je kontroverzni Mario Baloteli.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Interesovanje "svetaca" za Italijana moglo bi da poremeti odnose unutar Mančester sitija, pošto je Roberto Mančini uslovio klub odlaskom, ukoliko proda Balotelija.

Engleski mediji navode da je PSŽ ponudio Sitiju 40 miliona funti za Balotelija, ali da su Parižani odbijeni nakon što je Mančini zapretio odlaskom sa klupe.

Italijanski trener uveren je da 21-godišnji Mario ima još mnogo prostora za napredak, a da će mu iskustvo sa EP 2012 biti odlična osnova za dalju nadgradnju u predstojećoj sezoni.

"Ovog leta, imali smo mnogo ponuda za Marija. Mnogi veliki klubovi ga žele. Nismo ni razmišljali o ovim ponudama. On je još mlad, može mnogo da napreduje. Možemo reći da je bio sjajan na Evropskom prvenstvu i ukoliko on shvati kakav potencijal ima i popravi ponašanje, izrašće u velikog igrača", istakao je Mančini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve