Nova vest
Fudbal

Subota, 11.08.2012.

13:11

Zajić: Trumse bolji, ali igra slabo

Fudbaleri Partizana pokušaće da izbore plasman u Ligu Evrope, a prepreka na tom cilju je vicešampion Norveške Trumse.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Norvežani su do plej-of runde stigli eliminisavši slovenačku Olimpijom (na produžetke, dva meča bez golova) i ukrajinskim Metalurhom (1:1, 0:1 u gostima)

Iako je pre nekoliko sezona igrao protiv Crvene zvezde, o Trumseu se malo zna, a jedini koji bi Partizan mogao dobro da uputi je viši fudbaler "crno-belih" Bojan Zajić.

Zajić već pet sezona predvodi napad Valarenge, pa je upućen u norveški fudbal i snagu Trumsea. Prema njegovom mišljenju, Partizanu neće biti lako.

"Trumse igra slabije u poslednje vreme, ali je kvalitetna ekipa, već duže vremena su u vrhu norveškog šampionata. Trenutno su devetoplasirani, ali imaju utakmicu manje, sa dve uzastopne pobede mogli bi da dođu na četvrto mesto", istakao je Zajić.

Naš napadač smatra da šansa "crno–belih" mogu da budu stariji štoperi Trumsea, a malu prednost za plasman u Ligu Evrope daje Norvežanima.

"Šanse su 60:40, ali svim srcem ću biti uz bivši klub. Partizan me je razočarao protiv AEL, u revanšu je tek u finišu šutnuo na gol", rekao je Zajić.

Partizan će gostovati u Norveškoj 23. avgusta, a revanš u Beogradu je 30. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve