Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

15:15

Vermezović: Moglo je i bolje i gore

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim mogao da prođe gore, ali i bolje kada je u poslednjoj fazi kvalifikacija za LE izvukao Trumse.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Partizan će prvu utakmicu igrati kao gost 23. avgusta, a revanš je u Beogradu nedelju dana kasnije.

"Prvo smo išli na jug Evrope sad nam sledi odlazk na sever. Za nas je svaki protivnik težak i važan, mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu."

"Imaćemo vremena da se dobro spremimo do prvog meča. Odigraćemo i dve utakmice u domaćem prevenstvu", prokomentarisao je ishod žreba u Nionu Vermezović.

On je rekao da zna za poslednje rezultate protivnika, koji je prethodno eliminisao Olimpiju iz Ljubljane i Matalurg iz Donjecka.

"Imamo neke inicijalne informacije o Norvežnima, znamo da igraju tvrdo, na mali rezultat i očekujem jake dve utakmice sa puno duela. Norveško prvenstvo se uveliko igra, prošlo je 17 mečeva, a oni imaju polovičan učinak. Razmišljaćemo o njima u narednom periodu, neko će iz stručnog štaba otići da ih snimi na delu", rekao je Vermezović.

Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve