Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

15:13

Kuzmanovski: Spremni smo za Srem

Trener fudbalera OFK Beograda Stevica Kuzmanovski rekao je da njegova ekipa veruje u svoje kvalitete pred početak nove sezone Super lige Srbije.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

"Očekujemo da ove sezone zadovoljimo naše ciljeve i obradujemo navijače i sve u klubu. Donji Srem nam dolazi sa pozitivnom energijom iz prošle sezone, ali ih dočekujemo orni i raspoloženi", rekao je Kuzmanovski.

Donji Srem je prošle sezone izborio plasman u Super ligu, a trener romantičara je istakao da je i pored toga dobro analizirao igru protivnika.

"Analizirali smo ih, prikupili sve bitne informacije, iako prošle sezone nisu igrali Super ligu. Verujemo u svoje kvalitete, nemamo problema sa povređenim igračima i daćemo sve od sebe da uspešno počnemo novu sezonu", istakao je Kuzmanovski.

Kapiten OFK Beograda Ivan Kecojević kazao je da njegova ekipa spremna počinje Super ligu.

"Dobro smo odradili pripreme i spremni dočekujemo početak prvenstva. Analizirali smo ekipu Donjeg Srema i znamo njihove prednosti i mane. Od starta ćemo krenuti na pobedu i želimo da osvojimo tri boda", kazao je Kecojević.

Utakmica izmedju OFK-a i Donjeg Srema igraće se subotu u 17.30 na Omladinskom stadionu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve