Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

14:07

Vermezović: Ne postoji slučaj Vukić

Vladimir Vermezović rekao je da ne postoji slučaj Zvonimir Vukić i da je razočaran izjavom iskusnog fudbalera, koji tvrdi da je bez razloga isključen iz tima.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Trener Partizana je izostanak Vukića na meču protiv AEL-a opravdao povredom fudbalera, što je Vukić demantovao.

"Ne postoji slučaj sa Vukićem. Bio sam iznenađen kada sam pročitao njegovu izajvu, ali dobro, ovo je demokratska zemlja u kojoj svako može da pljune, pardon kaže svoje mišljenje", rekao je Vermezović.

"Razumem njegovo nezadovoljstvo, ali mislim da ni vreme ni mesto za tu priču nisu bili primereni. Uvek će u klubu biti nezadovoljnih igrača, što je i normalno. Ipak to nezadovoljstvo može da potraje dva dana, a posle toga se pretvara u negativnu energiju, što nam nije potrebno", rekao je trener 'crno-belih' na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

On je dodao da je razgovao sa Vukićem, ali nije želo da otkrije detalje.

Vermezović je demantovao da Milan Smiljanić nije licenciran, zbog navodne žurke u njegovoj kući.

"To nema veze sa istinom. Lola čeka poziv iz inostranstva, a u ostalom možemo da licenciramo samo 25 igrača. Najavili smo da ćemo pokušti da napravimo mlad tim. Rekao sam mu da će, ako ne pronađe inostrani angažman, biti deo ekipe", rekao je Vermezović.

Trener ’crno-belih’ je otkrio da ima problem na mestu štopera, pošto se povredio Miloš Ostojić.

"U pitanju je povreda zadnje lože, nadam se da će se brzo oporaviti, ali u ovom trenutku moraćemo da iskombinujemo šta imamo na raspologanju. Situacija je nezgodna, nismo odustali od potrage za još jednom štoperom, jer pitanje je da li će Ostojić biti spreman za baraž meč Lige Evrope", objasnio je Vermezović.

Starteg ’crno-belih’ istako je da igrači moraju da budu spremni da izdrže zvižduke i kritika sa tribina.

"To je sastavni deo našeg posla, moramo da budemo jaki, svaka nova utakmica je novo dokazivanje, znam da su igrači dali maksimum protiv AEL-a i nema razloga da se plaše reakcije publike", kazao je on.

Vermezović je rekao da očekuje pobedu na startu šampionata protiv ekipe BSK-a.

"Ovih dana smo bili okupirani kvalifikacijama za LŠ, a sad počinjemo pripreme za BSK. Pokušaćemo da krenemo na pravi način prvenstvo, to je ipak prioritet, jer samo tako stičemo preduslove za budućnost. Očekujem da u timu budu Medo Kamara i Filip Knežević", zaključio je Vermezović.

Zvonimir Vukić je izjavio za 'Novosti' da priča sa povredom nije tačna i da ne zna zašto nije bio u protokolu za revanš sa AEL-om.

Utakmica prvog kola Superlige Partizan - BSK igra se u subotu od 20 sati na stadionu u Humskoj.

Partitzan je dobio protivnika u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, norveški Trumse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve