Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2012.

10:55

Sukob između Vermezovića i Vukića?

Fudbaler Partizana Zvonimir Vukić nije bio u protokolu za revanš sa AEL-om. Trener Vermezović je rekao da je u pitanju povreda, dok Vukić to demantuje.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Sa Vukićem ne postoji nikakav problem, on je obnovio povredu koja ga muči već godinu dana“, rekao je šef stručnog štaba 'crno-belih'.

Informacije koje su stizale iz bliskog okruženja ekipe poslednjih dana govorile su drugačije. Zvonimir Vukić rekao je za 'Novosti' da priča sa povredom nije tačna.

"Nije mi namera da bilo koga vređam ili omalovažavam, ali ta priča sa povredom nije tačna. Od priprema u Sloveniji traje ta cela priča između trenera i mene. Minutaža koju sam imao mi ne odgovara kao što nijednom igraču ne bi. I nije to glavni problem. Očekivao sam samo razgovor, a precrtan sam bez reči. To samo govori u prilog mojoj tvrdnji da Vermezović ima problem sa mnom, a ja nemam sa njim“, rekao je Vukić.

Po mnogim ocenama najbolji igrač Partizana prošle sezone je u revanšu protiv Maltežana odigrao samo 20-ak minuta, na Kipru još manje, dok na revanšu u Beogradu nije bio ni u protokolu.

"Verujte mi da posle skandiranja navijača na kraju prošle sezone "Zvone ostani" ne moram ni da igram više. Navijači su pokazali šta misle, a njihov sud izuzetno cenim, jer sam uz to što sam prvotimac i navijač Partizana. Najiskrenije, kada sam ulazio u igru protiv Maltežana naježio sam se od aplauza, osećao sam se kao da prvi put izlazim na teren."

Vukiću ugovor sa ’crno-belima’ ističe u decembru.

"Poštenije bi bilo da mi kaže da ne računa na mene, pa da do kraja prelaznog roka mogu da potražim novi klub. Sve ovo sam mogao da kažem i mnogo ranije ali nisam želeo da remetim atmosferu pred AEL. A šta će se dešavati dalje ne znam, ništa više ne očekujem. Ima nešto što Vermezović ne bi smeo nikako da mi ospori, a to je da znam da igram fudbal. I da sa 33 godine još mogu da pružim", rekao je Vukić.

Činjenica da Vermezović nije ni pokušao da objasni zašto mu je namenio epizodnu ulogu boli Vukića najviše zbog toga što se u dosadašnjoj karijeri nije susretao sa sličnim situacijama.

"Imao sam tokom karijere četiri vrhunska trenera, od kojih su trojica bili najbolji fudbaleri sveta u svoje vreme. Pa ako sam kod Šustera, Blohina, Mateusa i Lučeskua igrao konstantno i vrhunski, da li je moguće da kod Vermezovića nemam mesta. Za sve što sam uradio u karijeri sam se sam izborio“, istakao je Vukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve