Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2012.

17:56

Novi Pazar predstavio pojačanje

Fudbalski klub Novi Pazarn predstavio je Igora Jelića i Ramazana Biševića, igrače sredine terena koji su pojačali redove tog superligaša.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

22-godišnji Jelić je u Novi Pazar došao iz OFK Beograda, a ranije je nastupao za Voždovac i apatinsku Mladost.

"Došao sam u fudbalsku sredinu i pokušaću da se dokažem. Očekujem da ćemo biti bolji nego prošle sezone i nadam se plasmanu u sredini tabele, ako ne i pri vrhu", rekao je Jelić novinarima na Gradskom stadionu.

On je prošle sezone na tri prvenstvene utakmice odigrao tek nešto više od 20 minuta za OFK Beograd.

"Ne bih mnogo govorio zašto nisam nastupao više prošle sezone, a svaki mladi igrač treba da igra što više. Nadam se da ću ovde dobiti šansu od trenera Bekvalca i da ću je iskoristiti", rekao je Jelić.

Bišević u proteklih šest meseci nije dobio prilku da igra za najbolji tim Slavije iz Sofije, dok je pre toga nosio dres podgoričke Budućnosti.

"U Slaviji nisam dobio pravu šansu i rešio sam da promenim klub. Došao sam u sredinu gde ću moći da se afirmišem i svaki minut koji dobijem pokušaću da iskoristim na najbolji način", rekao je Bišević.

Novopazarci su ranije angažovali Envera Alivodića, Darija Damjanovića, Ivana Đokovića, Sašu Popina, Ahmeda Mujdragića, Rista Ristovića i Denisa Mujkića, a novi članovi kluba su još Miloš Rnić i Slobodan Jakovljević.

Kenan Ragipović više nije među kandidatima za tim, a poslednjih nekoliko treninga propustio je i Nenad Todorović, koga je klub prethodno najavio kao pojačanje.

"Što se mene tiče, situacija sa Todorovićem je jasna. Kada se nešto dogovorimo, to moramo i ispuniti, a njega nema na treninzima", rekao je trener Dragoljub Bekvalac.

Članovi novopazarskog superligaša više nisu Radenko Bulatović, Đordje Tutorić, Elvedin Škrijelj, Ivan Babić, Vladimir Bajić, Miloš Marković, Damir Beširović, Bojan Ostojić, Radan Šunjevarić, Fedja Dudić, Ivan Pešić, Edin Ademović, Dragan Šarac, Vladimir Matić i Miloš Đalac.

Poslednju kontrolnu utakmicu uoči starta prvenstva Novi Pazar će imati u subotu 4. avgusta, kada će od 17.30 ugostiti prvoligaša Slogu iz Kraljeva.

Sezona u Super ligi Srbije počeće 11. avgusta, a Novi Pazar će u prvom kolu biti domaćin ekipi Radničkog iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve