Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2012.

13:47

Ernan Barkos 'rešeta' u Brazilu

U Srbiji je proglašen jednim od najvećih promašaja, ali kako se vratio na tlo Južne Amerike nastavio je da radi posao zbog kojeg je i stigao u Crvene zvezdu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilski okršaj u Kopa Sudamerikani sa dva gola rešio je Ernan Barkos.

Palemiras je dočekao Botafogo u drugoj rundi Kopa Sudamerikane. Palmeiras, koji predvodi Luis Felipe Skolari nedavno je osvojio Kup Brazila, ali u domaćem šampionatu je zabeležio tek jednu pobedu na prvih sest meceva.

Ništa bolje Palmeiras nije delovao u prvom poluvremenu koje je Botafogo mogao da dobije sa tri razlike.

Najbolju priliku gosti su imali u 18. minutu posle akcije Žadsona i Andrežinja koji pogađa okvir gola.

Tri minuta kasnije dobro je reagovao Bruno na golu Palmeirasa posle pokušaja Vitora Žuniora. Domaći navijači u neverici su pratili zbivanja na terenu i bili su zadovoljni rezultatom na poluvremenu.

Raspoloženje se naglo popravilo na početku nastavka. Arturov centaršut je sjajno iskoristio Barkos za vođstvo Palmeirasa u 47. minutu.

Isti igrač je duplirao prednost domaćina posle nešto više od časa fudbala. Žoa Viktor je počeo napad, Barkos ga završio 2:0.

Botafogo do kraja nije pretio niti ugrozio vođstvo domaćina. Palmeiras na revanš za tri nedelje tako odlazi sa solidnom rednošću koju će pokušati da sačiuva na Olimpijskom stadionu u Rio de Žaneiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve